Termálbéli víg napjaim után...

2016. november 09. 08:44 - Mindennapi kenyerünk

Üdvözöljük Önöket Eastworld-ben!

Az amerikaiak megválasztották a számukra leginkább megfelelő elnököt úgy tűnik, bár az eredmények még nem hivatalosak. Mint láthatjuk egy olyan országban, ahol a szavazóképes lakosság 3 %-a szilárdan hisz abban, hogy gyíkemberek irányítják a világot, illetve történelmük során néhány igen jelentős népirtást is véghez vittek (elég, ha az indiánokra gondolsz), ott nem meglepő, hogy egy pénzzel bőven, ésszel annál kevésbé megáldott ember is lehet elnök. Donald Trump-nak hívják. Még valóságshow sztár is volt, sőt a Reszkessetek Betörők egyik részében is van egy rövid szerepe. Kíváncsian várom, hogy VV Béla, vagy VV Gizi (powered by szesz, cigi és péz) mikor lesz nálunk köztársasági elnök.

Nos készültem egy közleménnyel, ha Habony "fogalmamsincskiaz" Árpádnak nem lenne ép talonban ötlete.

"Szeretném biztosítani az esetleges Trump győzelem miatt emigráló amerikaiakat, hogy mi Magyarországon szeretettel fogadjuk őket.

Természetesen hozzá kell tennem, hogy nemzeti integritásunk, nemzeti önbecsülésünk és büszkeségünk megőrzése érdekében kizárólag a megfelelő anyagi hátterű, szilárd keresztény szemléletű amerikai álompolgárok befogadásáról lehet csak szó. Ha focizni tud vagy szeret, az előnyt jelent.

A befogadáshoz kérvényt kell benyújtani, melyet egy három tagból álló bizottság bírál el, melynek tagjai Semjén Zsolt, Rogán Antal, mint a bizottság elnöke és póttagként Matolcsy György, utóbbi az esetleges helyszíni ingó- és ingatlan üzletkötések intézése miatt.

Üdvözöljük Önöket Eastworld-ben!"

Mi már itt vagyunk ezer éve. Ők most értek utol csak minket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://termalbelivignapjaimutan.blog.hu/api/trackback/id/tr811932951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Termálbéli víg napjaim után...
süti beállítások módosítása