Termálbéli víg napjaim után...

2016. november 25. 22:02 - Mindennapi kenyerünk

Ripost repost egy ripostertől...

Új hajnal virradt ma kis hazánkra. A sajtószabadság hajnala. Az új, a még újabb, az egyetlen. Ami akármit, bármit, sőt, mindent enged megírni saját magának.

Ugyanis a 666.hu (belőttem a számot a kettő közé) vadhajtása, a ripost.hu című online civilizációzsibbasztó, nyomorforgató, zsebben vájkáló szaklapja papír alapon is megjelent frappáns RIPOST címmel.

Ez még idáig nem is lenne nagy baj, tekintve, hogy az első példányra szépen rávésték, hogy mintapéldány.

Ezt értelmezhetjük úgy, hogy idesasoljatok fos kis bulvárfirkászok, ez mostantól az etalon, meg úgy is, hogy, ha a kutyát nem érdekli, akkor simán be lehet zúzatni, mert a balliberális deviáns nyugatpárti nihilista hipszter értelmiségiek Gyurcsánnyal és a hat évvel ezelőtti elmúttnyóccévvel szövetkezve bojkottálták ezt a remek lapot.

Vagy a nép nem tud olvasni.

Vagy nem szeret.

Utóbbi igaz, én is csak írni szeretek. Az ilyen népbutító faszságokról.

Azért lehet, hogy mégis jó lenne, ha lenne ez a szakújság, mert így több nézőpontból is megtudhatnánk, hogy a Gáspár gyerekek most mit kaptak karácsonyra, Galambos Lajos újra gyermekeivé fogadta gyermekeit a nagy igazság iránti harcában, Zana Gengszter Zoltán melyik színpadon omlott össze párkapcsolati válságában és lenne egy lap, ahol teret kapna a férfi és női princípiumról folytatott remek polémia. Utóbbi kapcsán ismét megnyilatkozhatna a remek táncdalénekes és XXI. századi magyar gondolkodó, a Nemzet Kobzosa, Ákos, a pálinka védőszentje és a képviselők ostor helyett sokkolóval felszerelt dominusza Kövér László, valamint a pohártrükköket is bemutatni képes legenda, a vízilabda félistene Csapó Gábor. Mikor ennyi filozófus megnyilatkozik, az ugyanannyira igaz, mint minden a Facebookon.

Esetleg lehetne napi rendszerességgel cikk az aktuális alapkőletételekről, szalagátvágásokról, természetesen kalocsai mintás népviseletbe burkolt, az egészet a faszba kívánó kislányokkal és kisfiúkkal és bazsalygó polgármesterekkel, helyettes és nem helyettes államtitkárokkal, miniszterekkel. Ismertethetnék a miniszterek napi programját, hiszen többet hakniznak, mint bármelyik mulatós zenész az országban, csak utóbbi lehet, hogy élvezhetőbb, mint a miniszteri hakni.

Készülhetnének képek, ahogy Pintér László müezzinnek öltözve belép Ásotthalom határán és körbeállják fenyegetően Toroczkai László és kutyája, utóbbi mint a déli határ őrzője. Vagy ahogy Selmeczi Gabriella csadorban bemegy az ásotthalmi vegyesboltba és ráhívják a TEK-et, Hajdu Jánossal, aki áll a fejét vakarva áll, hogy most akkor a Toroczkait kell megzúzni, vagy ezt a fekete ruhás, nyilván mélyen gyászoló valakit.

És lehetne külön rovat Orbán Viktorral, aki hol kutyát simogatna, hol stadiont avatna, hol a Pancho Arénában szotyolázna, hol meg ellenőrizné, melyik gyermeke nem áll még meg a két lábán.

Szép lenne. Ezt a lapot nem nyomná a cenzúra, szabadon megírhatna bármit.

Nagy titkot nem árulok el, mit csináltam a mintapéldánnyal. Felmértem az asztal és a szék helyzetét. Az asztal igazi szocreál bútorlapból készült, targoncával kellene mozgatni, a szék gurulós, szóval kitámasztani nem kell semmit. Így a 3 másodperces szabályt megtartva, és kimondva a varázslatos mondatot, "megmérettettél és könnyűnek találtattál", kibasztam a kukába iktattam és az irattárba helyeztem.

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek védje meg a magyarokat ettől a papírhalmaztól.

Amúgy üzenném a kormánypárti médiabirodalomnak, hogy, ha nem ilyen fényes, viszonylag vastag papírra nyomnák, tudnám mire használni, de így nem jó ez semmire.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://termalbelivignapjaimutan.blog.hu/api/trackback/id/tr411998706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Termálbéli víg napjaim után...
süti beállítások módosítása